Anmeldelse: Citröen C5 Aircross

Med en Citröen C5 Aircross får du en stor og moderne SUV med plugin-teknologi, som giver dig mulighed for at køre på både el og benzin. Bilen kommer dog ikke uden sine problemer, hvor bl.a. rækkevidden på elmotoren ikke er imponerende.

Prisen på Citröen C5 Aircross starter fra omkring 340.000 kr., som er en fornuftig pris, hvor du får en komfortabel og velfungerende SUV med god køreglæde.

 

62 km på el – eller?

Med Citröen C5 Aircross påstår fabrikanten, at du kan få solide 62 km ud af batteriet, inden du må skifte til benzin. I test når bilen dog ikke meget længere op end 30 km på batteriet, inden benzinmotoren måtte træde til.

Derfor skal du tage fabrikantens påstand med et gran salt, hvorfor Citröen C5 Aircross ikke nødvendigvis er det bedste valg for dig, hvis du er på udkig efter en plugin-hybrid, der kan klare mange af dine daglige gøremål på el.

En komfortabel bil

Fra fabrikantens side er der lagt op til, at Citröen C5 Aircross skulle være en komfortabel bil. Denne påstand skuffer dog heller ikke, hvor bl.a. bilens affjedring er helt eminent og sikrer en god køreoplevelse. Fjedre får du både i undervogn og i sæder, og du kan derfor se frem til en rigtig god siddeoplevelse, når du suser afsted i din nyindkøbte Citröen C5 Aircross.

Komforten kommer også til udtryk i en række andre gode funktioner som eksempelvis mulighed for justering af bagsædet. Du kan justere længden, så der bliver god plads til benene, mens du også kan justere bagsædets ryghældning, hvilket sikrer endnu mere komfort for alle bilens passagerer. Den gode plads fortsætter omme i bagagerummet, hvor en kapacitet på op til 600 liter giver gode muligheder for stor bagage.

Hvordan kører Citröen C5 Aircross?

Den daglige kørsel er naturligvis det, det hele handler om. Så hvad kan du forvente af en Citröen C5 Aircross? Bilens benzinmotor giver en god ydelse, hvor den blandt andet byder på hele 180 hk.

Bilens benzinmotor arbejder desuden godt sammen med elmotoren, så du overordnet er sikret en komfortabel kørsel, der også hjælpes på vej af det ottetrins automatgear, som bidrager til at sikre en glidende fornemmelse, når du suser afsted over asfalten.

Kig forbi Bilgruppen og find din nye Citröen C5 Aircross, hvor vi tilbyder et stort udvalg af nyere, brugte elbiler.