Finalisterne til Årets Bil 2024

Finalisterne til Årets Bil i Danmark 2024 kommer fra en bred vifte af bilmodeller, som nu er skåret ned til syv finalister, der alle imponerer på hver deres måde. Læs med her, hvor vi dykker ned i hver af de syv biler og deres specifikationer.

 

BMW i5

Denne model kommer i to varianter, nemlig eDrive40 med 340 elektriske hestekræfter og M60 xDrive, som imponerer med vanvittige 601 hestekræfter. Bilen er dynamisk og støjsvag, og interiøret lever op til den sædvanlige høje kvalitet for det tyske premium-mærke. Det overrasker altså ikke, at BMW er finalist til Årets Bil 2024.

 

BYD Dolphin

BYD Dophin rammer en anden prisklasse end de andre nominerede, og den savner da også lidt forfinelse. Modellen har 204 hestekræfter, men det virker dog i overkanten for de ellers simple forhjul. Men på trods af det, får du med denne finalist til Årets Bil 2024 en bil, der er sjov at køre, hvortil både betjeningsmuligheder, udstyr og pladsforhold er i top.

 

Hyundai Kona

Denne bil kommer i flere varianter – både i benzinvarianter og i en elbilsversion. Med sit nye design, flotte interiør, gode køreegenskaber og 204 hestekræfter er Hyundai Kona en stærk kandidat til titlen som Årets Bil 2024.

 

Kia EV9

Selvom Kia EV9 er en ny model, der ikke er delt særlig meget om, så har den allerede imponeret med sin høje kvalitetsfornemmelse, gode pladsforhold og køreegenskaber. Og selvom modellen ikke er billig, så leverer den alligevel egenskaber, der rækker ud over dens egen prisklasse. Det er måske grunden til, at den er nomineret som Årets Bil 2024.

Toyota Prius

Denne bil har gennemgået en stor transformation og er nu en smuk svane i bilverdenen. Og som den eneste finalist er Toyota Prius en plugin-hybrid. Den er en 2,0 liter benziner med 152 hk, der sammen med en elmotor med 160 hk leverer sammenlagt 223 hk.

 

VW ID.7

VW ID.7 er en stor coupé, der kommer med det nyeste infotainmentsystem og et højt forventet niveau af køreegenskaber. Vi kan endnu ikke gå i detaljer med selve kørslen, men du kan regne med de samme egenskaber, som Volkswagen ellers leverer

 

Xpeng G9

Den sidste finalist er den kinesiske SUV, Xpeng G9. Den kommer med enten 313 hk eller 551 hk og imponerer med sin flotte kvalitet, stærke elmotorer og rummelige kabine. Og så har den en skøn feature, hvor den i instrumentbrættet viser trafikken, fra biler til fodgængere næsten så præcist, at du kan skelne bilmodellerne.

 

Find din kommende bil hos Bilgruppen

Hos Bilgruppen er vores mission er at gøre dit bilejerskab så simpelt og overskueligt som muligt, og vi lægger derfor stor vægt på gennemsigtighed i hele købsprocessen – lige meget om du er på jagt efter Årets Bil, elbiler eller varebiler. Vi har en passion for det, vi laver, og det afspejles i vores engagerede medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil, hvad end det er en elbil eller en bil fra øverste hylde.

Vi værdsætter god service højt og sætter altid dine bilbehov i centrum. Vi er altid tilgængelige for en samtale, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.