Elbiler

Find let brugte elbiler hos Bilgruppen 

Hos Bilgruppen ved vi, at elbiler er fremtiden. Derfor har vi lagt vægt på, at det skal være let for dig at finde din nye brugte elbil. Vi har lavet en separat søgeside udelukkende for brugte elbiler. Så her kan du nemt og hurtigt danne dig et godt overblik over de kvalitetsbiler, som vi har til salg. Du behøver dermed ikke at bøvle med filtrering på drivmiddel, når du nu ved, at du er på jagt efter en elbil. Tag i kig i vores udbud af brugte elbiler i Roskilde, og kom endelig på besøg, så hjælper vi gerne med at finde en god brugt elbil til dig.

 

Vi tilbyder elbiler fra kvalitetsmærker 

Der er sket meget på elbilsmarkedet – og ganske hurtigt. Det vil sige, at det på nuværende tidspunkt sagtens kan lade sig gøre at finde en rigtig god brugt elbil, som kan opfylde dit behov for kørsel, også over længere stræk. Batterierne er blevet større, de kan køre længere på en opladning og så er de blevet hurtigere til at lade, så man hurtigere er på vejen igen. Dette gør de moderne elbiler til et yderst skarpt alternativ til forbrændingsbiler. 

Bilmærket Tesla er jo stærkt forbundet, hvis ikke udelukkende forbundet, med moderne og eksklusive elbiler. Og selvfølgelig finder du gode Tesla elbiler hos Bilgruppen, som for eksempel Tesla Model 3 og Tesla Model Y. Vores modeller har favorable kilometertal, og husk at vær opmærksom på, at der er forskel på bilens rækkevidde alt efter versionen. Find en brugt Tesla i Roskilde hos os i Bilgruppen. Hvis du mere er til de andre etablerede mærker, finder du også elbils modellerne fra VW ID.3 og VW ID.4 – igen med virkelig favorable kilometertal. Herudover kan du finde Skoda Enyaq og vi kan også tilbyde årets bil 2022 Hyundai Ioniq 5. Hos os får du top kvalitetsbiler til fordelagtige brugtpriser med en gennemsigtig og ærlig salgsoplevelse.

 

Kom og prøvekør din nye brugte elbil i Roskilde

Man kan ikke købe en bil, om den så er ny eller brugt, uden at have trillet en tur i den og mærket efter, om det nu virkelig også er jer to. Så kom endelig forbi og tag en tur i de biler, du har udset dig. Vi anbefaler, at du booker en tid på forhånd, for så kan vi have bilen holdende klar til dig og du undgår at gå forgæves! Vi glæder os til at tage imod til og dine bildrømme!  

 

Velkommen til en god elbil-handel hos os i Bilgruppen!