Om os

Hos Bilgruppen sætter vi god service og det grønne aftryk højest

Bilgruppen startede med syv salgsbiler i ydmyge lokaler på Københavnsvej tilbage i 2011, hvor der blev solgt alt andet end ydmyge biler. Det var premiumvogne fra Audi, BMW, Mercedes importeret fra Tyskland, men nu sælger de 10 ansatte 700-800 biler om året i de tidligere Volvo/Bilia-lokaler på Bytoften i Roskilde.

Bilgruppen ejes i dag af vennerne Hüseyin Aydemir og Husam Abu Mneajil. Ekspertisen er elbiler og varevogne til erhverv, samt leasing af biler fra øverste hylde, som fx Ferrari, du sikkert kan se nogle af pryde i biludstillingslokalet.

Hos Bilgruppen arbejder vi med at gøre dit bilejerskab simpelt, enkelt og overskueligt. Du vil mærke, at vores medarbejdere er meget passionerede både omkring biler og bilsalget. Vi tror på fuld gennemsigtighed i hele processen, så du er helt tryg ved valget af din nye bil.

Over de seneste år har vi foretaget et skifte, så vi nu er eksperter i elbiler. Bilgruppen har derfor altid et ret stort udvalg af elbiler til salg – du kan tjekke varelageret her. Er du i tvivl om en elbil er dig, så tag fat i en af vores medarbejdere, som alle er eksperter i elbiler og samtidigt skolet i god service.

Den gode service er noget, vi sætter allerhøjest, hvor vi altid sætter dig og dine bilbehov i centrum – og vi tager altid telefonen. Så hold dig ikke tilbage for at ringe – eller skrive, hvis det er det du foretrækker.

Som mange andre bekymrer Bilgruppen sig om miljøet, og vi arbejder hårdt på at blive Danmarks grønneste bilhus. Derfor er vi for nyligt blevet CO2-certificeret, så vi kan se, hvordan vi som bilhus kan lave et så lille aftryk som muligt på miljøet. Vi har også fået installeret solceller på taget, og arbejder i det hele taget seriøst på en så grøn profil som muligt.

Vidste du, at Bilgruppen er meget mere end bare et bilhus?

Se fx vores Youtube-serie ”Bilen & Mennesket”, hvor vi tager en snak med kendte personer – både om biler og dagligdagen. Se alle afsnittene her: Bilgruppen

Kontakt os

* Skal udfyldes

7 + 15 =