Den nye elbil Citroën ë-C3

Den nye elbil Citroën ë-C3 er et friskt pust på markedet for små og overkommelige elbiler. Med sit smarte og komfortable design udfordrer den status quo og positionerer sig som en stærk konkurrent inden for fremtidens elbiler. Citroën har nemlig ikke kun satset på pris, men også på komfort og funktionalitet med deres nye model ë-C3. Læs med her, når vi dykker ned i nogle af detaljerne.

 

Citroën ë-C3: en elbil med godt batteri og hurtig ladning

Citroën ë-C3 er udstyret med et 44 kWh LFP (Lithium Ferro Phosphate) batteri, der giver en rækkevidde på op til 320 km. Motoren yder 113 hk, og topfarten er på 135 km/t.

Modellen kan hurtiglade med 100 kW fra 20-80 procent på blot 26 minutter, og ellers har den en standard AC-opladning på 2,5 timer med 11 kW eller lidt over 4,0 timer med 7,0 kW.

Hertil kommer Citroën ë-C3 med en ny e-ROUTES app, der gør det muligt at planlægge rejser, overvåge opladningsstatus og batteriniveau i navigationssystemet. Det gør det nemt for dig at holde helt styr på din nye elbil.

Høj komfort og god rummelighed

Citroën har med ë-C3 introduceret en ny standard for komfort i små elbiler. Alle versioner af ë-C3 er udstyret med Citroën Advanced Comfort, der med progressive hydraulisk affjedring absorberer ujævnheder på vejen, så du får en fornemmelse af at flyve afsted, når du kører. Desuden er bilen udstyret med Citroën Advanced Comfort-sæder, der er skræddersyet til bilen og har ekstra skum for at sikre optimal støtte.

Den nye ë-C3 er også mere rummelig end sin forgænger. Den har en højde på 1,57 meter, hvilket giver 30 mm mere loftshøjde. Bagagerummet kan rumme 310 liter, og med en frihøjde på 163 mm er passagererne sikret en lettere ind- og udstigning.

Bilgruppen i Roskilde

Hos Bilgruppen i Roskilde går vi op i at give dig en god oplevelse og den bedste service – hver gang. Det betyder, at vores personale altid står klar til at hjælpe dig med specialiseret viden, der tager afsæt i dig og dine behov. Så er du på jagt efter din næste bil, er du velkommen til at komme forbi Bilgruppen i Roskilde. Vi glæder os til at se dig og høre om dine bilønsker.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os – vi er her for dig.