Brugte biler

Søg blandt 79 biler på vores lager

Din søgning gav 79 resultater

Hos Bilgruppen forhandler vi brugte kvalitetsbiler

Vi har et udsøgt udvalg af nyere brugte biler i høj kvalitet. Det er ikke en hemmelighed, at biler taber forholdsvis stor værdi, så snart de som splinternye biler triller ud fra forhandleren. Dette forhold kan du drage fordel af, ved at handle din nye brugte bil hos os. Vi går nemlig højt op i, at vores udbud af brugte biler lever op til høje standarder for stand og kvalitet – men til brugtbilpriser. Hos os finder du blandt andet brugt Mercedes, brugt Audi foruden mærker som VW og Volvo og flere andre. Vi har altså altid lækre brugte biler for enhver smag. Kom ind og se vores udvalg af brugte biler i Roskilde. Så får vi os en snak om, hvad der er den helt rigtige bil-løsning for dig. 

Oplev en tryg brugtbilhandel hos os 

Da vi nøje udvælger og stiller krav til de brugte biler, som vi har til salg, kan du stole på at få en gennemsigtig handel. Vi udarbejder tydelige beskrivelser med præcise specifikationer, så du får et klart billede af bilens tilstand. Selvfølgelig varierer bilernes stand alt efter deres årgang, model, kørte kilometer og generelle vedligehold. Alt dette fortæller vi åbent om og afspejles selvfølgelig også i prisen. På denne måde kan vi nemmere finde frem til dine prioriteringer og forsøge ærligt at matche dem. Hos os får du et klart billede af, hvilken bil du køber.

Vi forhandler også brugte elbiler 

Vi har gjort det let for dig, som ved, at du er på jagt efter en brugt elbil. Vi har nemlig set fremtiden i øjnene og oprettet en søgeside udelukkende for elbiler. Hermed behøver du ikke at sidde og rode med diverse filtreringer og sorteringer, men du får et klart overblik over, hvad vi kan tilbyde af brugt elbil i Roskilde. Er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge, så kontakt os endelig på salg@bilgruppen.dk. Vores salgsteam er eksperter i elbiler, og kan nemt guide dig igennem de forskellige fordele ved en specifik bilmodel, batteristørrelse mv. 

Hvad kan Bilgruppen ellers tilbyde?

Ved et køb hos os tager vi gerne din gamle bil i bytte, så behøver du ikke bekymre dig om at komme af med den, og den kan indgå som en del af handlen. Vores fokus ligger på nyere, brugte elbiler – så tag et smut til Roskilde og besøg os, så kan vi sammen finde din næste drømmebil, hvad enten det er en elbil fra Volkswagen, Kia, Volvo, Tesla eller noget helt andet. Hos Bilgruppen fokuserer vi meget på den grønne omstilling, hvorfor vi også støtter flere forskellige velgørenhedsorganisationer. Det er vores mål at blive Danmarks førende bilforhandler inden for grøn omstilling!  

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en tryg handel med brugte biler!