Brugte biler

Din søgning gav 50 resultater

Viser resultat 1-30

Brugte biler

Hvis du står og mangler en bil, så kan du med fordel finde brugte biler her hos Bilgruppen.dk. Vi har et stort udvalg af brugte biler, både af nyere og ældre dato samt et stort udvalg af forskellige modeller og mærker.

Brugte biler til ethvert behov

For os er det vigtigt at vores kunder kan finde brugte biler til forskellige behov. Det betyder, at vi ikke kun kan tilbyde et udvalg af en type bilmodel- eller mærke. Vores udvalg spænder bredt både ift. priser, mærker og modeller.

Hos os finder du alt fra den praktiske bybil i mini- eller mellemklassen til de mere eksklusive og luksuriøse SUV-modeller. 

Ønsker du at mindske dit forbrug af brændstof (benzin/diesel) og/eller tage et mere miljøvenligt valg, så kan du overveje at købe en brugt elbil hos os i Roskilde. Også her finder du et stort udvalg af forskellige elbiler fra forskellige bilbrands. 

Derudover kan du også finde brugte varebiler, som vi ligeledes har et fint udvalg af. Både til køb og leasing.

Høj kvalitet til skarpe priser

Når du køber en bil brugt, så er der ingen, der forventer, at du betaler fuld pris for den. Dog behøves du heller ikke gå på kompromis med kvalitet, fordi den er brugt. Hos os vælger vi bilerne nøje, og tør godt garantere et godt køb, når du vælger at købe en brugt bil hos os.

Du kan blandt andet finde en brugt Mercedes eller en brugt Audi til en skarp pris, som sagt uden at skulle bekymre dig om stand mv. Naturligvis vil stand variere ift. årgang, kørte antal kilometer mv., men dette vil der altid være informeret tydeligt omkring. 

Til alle vores biler har vi altid udformet tydelige beskrivelser og specifikationer, så du kan læse alt om bilen ift. modelvariant, stand mv.

Dermed er du garanteret en gennemsigtig handel uden ubehagelige overraskelser.

Find din brugte bil hos Bilgruppen.dk i dag

Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig ifm. køb af brugte biler. Vi elsker at hjælpe vores kunder til det rette valg, så de kan få deres drømmebil med hjem!