id7

ID.7 – Alt om Volkswagens nyeste elbil

Volkswagens nye ID.7-model har både et imponerende ydre og indre. Det nyeste skud på stammen fra Volkswagen trækker tydelige tråde til den ekstremt populære Passat, der har været en af de mest populære biler i Danmark nogensinde. Læs mere om den nye ID.7 herunder, og bliv klogere på den imponerende nyhed fra Volkswagen.

 

En hatchback med masser af rækkevidde

Volkswagens nye ID.7 er en femdørs hatchback, men til sommer tilføjes der en stationcar til modelprogrammet, og så begynder man for alvor at kunne se ligheden med den klassiske Passat.

Begge ID.7-udgaver har et kraftfuldt batteri på hele 77 kWh, og det forventes, at muligheden for større, bedre batterier vil kunne realiseres snarest. Det nuværende batteri kan hurtiglades fra 0 – 80 % på 28 minutter.

Officielt har bilen en rækkevidde på hele 614 kilometer (WLTP), hvilket er yderst imponerende for en bil, der måler næsten fem meter i længde og vejer næsten 2.2 tons.

Den nye VW ID.7 kommer med 286 hk, og accelerationen fra 0-100 km/t lyder på 6,5 sekunder. Dertil kommer bilen med en elektronisk topfart på 180 km/t – ikke de højeste tal i klassen, men stadig pænt med bilens størrelse og øvrige køreegenskaber i betragtning.

id7

En luksuriøs, elektrisk køreoplevelse drevet af vild teknologi

Hvis du leder efter en VW-elbil, der tilbyder en køreoplevelse i første klasse, bør du bestemt prøve at sætte dig ind bag rattet i en ID.7. På motorvejen performer bilen fantastisk med et lavt støjniveau, der på ingen måde giver anledning til irritation.

ID.7 kommer med den nyeste teknologi inden for assistentsystemer. Den adaptive fartpilot kan arbejde sammen med GPS-systemet, hvilket betyder, at fartpiloten kan indhente og indstille sig efter lokale hastighedsgrænser. I sidste ende betyder det meget større sikkerhed for dig og for andre i trafikken. Dertil får du med ID.7 også en upåklagelig vognbaneassistent, der baserer placeringen på vejstriber og historiske data fra andre VW-køretøjer, der tidligere har befundet sig på samme lokation som dig.

I midten af bilen finder du en spritny 15’’-skærm, hvorfra du kan styre alle bilens funktioner (sædevarme, GPS, musik mm.) manuelt eller via stemmestyring. ID.7 er naturligvis også udstyret med Apple CarPlay og Android Auto.

id7

En luksuriøs, elektrisk køreoplevelse for hele familien

Når det kommer til plads, er ID.7 på mange måder i en klasse for sig. Tre personer kan uden problemer finde plads ved siden af hinanden bagi, og det er uden at gå på kompromis med en fin mængde benplads. Bagagerummet kan rumme hele 532 liter, hvilket er mere end rigeligt til en masse tasker til en god bilferie.

Efter behov kan ID.7 udstyres med et anhængertræk, det kan vippes ud med et tryk på en knap. ID.7 kommer med en trækvægt på op til 1.200 kilo, hvilket giver god mulighed for at montere eksempelvis en campingvogn.

Husk at vi hos Bilgruppen altid har et stort udvalg af pæne, brugte elbiler på lager til skarpe priser. Besøg os i Roskilde eller kontakt os i dag.