Den nye Audi RS e-tron GT performance i grøn

Nyhed fra Audi

Audis nye GT-modelrække tilbyder dig endnu mere fart og endnu mere power. Den nye modelfamilie vil tælle Audi S e-tron GT, Audi RS e-tron GT og Audi RS e-tron GT Performance. Alle varianterne modtager betragtelige opgraderinger på både opladning, rækkevidde og ydeevne. Du kan læse mere om de nye varianter fra Audi nedenfor.

Højere fart og længere rækkevidde

I Audi e-tron GT-serien er både fart og rækkevidde forbedret betydeligt, hvilket tilfører en ny dimension af køreglæde til de elektriske køretøjer. Den nyeste opgradering inkluderer et forbedret batterisystem, der muliggør en rækkevidde på op til 605 km på en enkelt opladning, en markant forøgelse sammenlignet med tidligere modeller.

Hver af de tre varianter i Audi e-tron GT-serien leverer imponerende hurtig acceleration. Herunder kan læse mere om specifikationerne på de forskellige varianter:

Acceleration:
S e-tron GT: 0 til 100 km/t på 3,4 sekunder
RS e-tron GT: 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder
S e-tron GT Performance: 0 til 100 km/t på 2,5 sekunder

Topfart:
S e-tron GT: 245 km/t
RS e-tron (inkl. Performance): 250 km/t
Kort ladetid til de lange ture
Audi e-tron GT-familien skiller sig ud med sin korte ladetid, som er perfekt til lange køreture. Med en øget maksimal ladeeffekt på op til 320 kW kan bilens batteri oplades fra 10% til 80% på kun 18 minutter ved en lynlader.

Dette tillader op til 280 km ekstra rækkevidde efter blot 10 minutters opladning. Disse imponerende specifikationer demonstrerer Audis engagement i at kombinere høj ydeevne med praktisk anvendelighed i deres elektriske køretøjslinjer.

Find de mange varianter i flere farver

Der er ni forskellige lakfarver at vælge imellem for Audi e-tron GT. Blandt valgmulighederne er standardfarven Arkonahvid samt metallakkerne og perleeffektlakkerne som Ascariblå, Daytonagrå, Floretsølv, Kemoragrå, Mythossort og Progressivrød. Nimbusgrå er eksklusivt tilgængelig for RS e-tron GT og RS e-tron GT performance, og den særlige Bedfordgrøn er kun tilgængelig for RS e-tron GT performance.

S e-tron GT kommer med en opdateret 20” fælge, og RS-modellerne vil være udstyret med to nye 21” smedede og fræsede fælge – inspireret af AVUS-fælgene fra 1991.e. RS e-tron GT performance modellen har matte, mørke fælge.

En sporty kabine med indtænkt genanvendelighed

Alt fra sæder til rat har fået en mere sporty udformning i den nye GT-modelrække. Blandt andet har rattet flad top og bund, og sæderne er også blevet opgraderet til sportssæder med 14-vejs-indstilling.

I kabinen på Audi e-tron GT bruges Dinamica mikrofiber og Kaskade-stof, begge med højt indhold af genbrugte materialer. Dinamica, som minder om ruskind, indeholder næsten 50% genanvendt polyester fra bl.a. tøjrester og bruges i sæder, rat, døre og konsoller. Kaskade-stoffet, der ligner naturfibre, indeholder genanvendt polyester og er ikke yderligere farvet for miljøets skyld. Bundbeklædning og måtter fremstilles af Econyl, der består af 100% genbrugte nylonfibre fra bl.a. fiskenet og tæpperester.

De nye modeller forventes at blive lanceret i Danmark i efteråret 2024.

Få seneste nyt om Audi hos Bilgruppen

Vil du være opdateret på seneste nyt omkring de nye Audi-varianter? Så kan du altid følge med i seneste nyt fra Bilgruppen samt holde øje med vores sortiment af nye biler på vores hjemmeside eller i vores showroom i Roskilde.