Hongqi E-HS9 – Alt hvad du behøver at vide om den kinesiske luksus-elbil

Når det kommer til elbiler, så står Hongqi E-HS9 i en liga for sig selv. Som en 100 % elektrisk og eksklusiv SUV tilbyder den uovertruffen ydeevne, komfort og kvalitet. Bilen fås med seks eller syv sæder og en række elektriske motor- og batteri muligheder, hvilket betyder at Hongqi elbilen henvender sig til individuelle præferencer.

Med sin kraftfulde acceleration, imponerende rækkevidde og enestående egenskaber opfylder denne kinesiske elbil alle standarderne for sit segment. I denne artikel vil vi dykke ned i de unikke aspekter af Hongqi E-HS9, der fremhæver dens enestående egenskaber.

Masser af plads

Hongqi E-HS9 er en stor SUV, som bestemt har plads til hele familien. Denne Hongqi  elbil måler hele 5,2 meter i længden, 2,01 meter i bredden og 1,73 meter i højden og kan fås med både 6 og 7 sæder afhængigt af varianten man vælger. Uanset variant er der masser af plads til benene mellem siddepladserne. Grundet bilens design, er kabinen ekstraordinær rummelig, hvilket gør køreturen mere behagelig for både fører og passagerer.

Fornuftig rækkevidde, batteri og kraft

Størrelsen på Hongqi E-HS9 gør med rette at bilen er tung. Dette sænker selvfølgelig rækkevidden en smule, men alligevel kan bilen køre henholdsvis 396 km, 465 km og 515 km afhængigt af varianten der vælges. Denne rækkevidde er mere end nok til daglige formål, og er i de fleste tilfælde også nok til ekstraordinære formål.

Batteripakken varierer ligesom rækkevidden afhængigt af variant og bilen kan fås med et batteri på 84 kWh, 99 kWh og 120 kWh. Forbruget for alle varianterne ligger på omkring 220 Wh/km.

Når det kommer til hestekræfter, er der ikke meget at komme efter med Hongqi E-HS9. Bilen er stærk uanset variant, men Comfort er den eneste af bilerne, der har 435 HK. De resterende varianter – Premium, Exclusive og Exclusive+ har alle 551 HK. Bilen er altså kraftig og kan desuden trække op til 1.500 kg på anhængertrækket.

Stort udvalg af udstyr

Hver variant byder på en masse ekstra udstyr og moderne teknologier. Noget ekstra udstyr er afhængig af variant, men flere ting som panoramasoltag, 360° graders kamera, førerassistentsystem, blindvinkelassistent m.m. er til stede i alle varianterne. Hvis man gerne vil have mest muligt udstyr skal man op og kigge på Exclusive og Exclusive+ varianterne, hvor mængden af udstyr også kommer til at afspejle sig i prisen.

Bilgruppen – Din forhandler af brugte biler i Roskilde

Vi hos Bilgruppen er din lokale forhandler af brugte biler og elbiler i Roskilde. Hvis du er på jagt efter den perfekte bil, og du bor i nærheden af Roskilde, så kom endelig forbi og se vores udvalg af brugte biler og elbiler. Hvis du har spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 81 24 00 eller via kontaktformularen på vores kontaktside.