BYD Dolphin – alt du skal vide om den populære elbil

Hvis du leder efter en kompakt elbil, er der flere gode grunde til at udforske den nye BYD Dolphin. Hos Bilgruppen i Roskilde præsenterer vi de mange fordele, som den lille bil rummer. Læs mere om sikkerhed, komfort og andre specifikationer fra den nye BYD Dolphin herunder.

 

Hvem er BYD?

BYD – eller Build Your Dreams – er et kinesisk bilmærke med udgangspunkt i den elektroniske verden, herunder energi og jernbaneindustrien. Nu har de skabt et bilmærke fra deres teknologiske udgangspunkt, og det har resulteret i en af de bedst sælgende elbilbrands i verden.

 

Et praktisk design med rene linjer

At BYD Dolphin er opkaldt efter delfinen er ikke en tilfældighed. Bilens minimalistiske design har draget inspiration fra delfinens former, og BYD har i høj grad formået at omsætte havdyrets former til en bil, der er både praktisk og æstetisk appellerende. Trods sit kompakte design, skal der ikke herske nogen tvivl om, at enhver kubikcentimeter i BYD Dolphin er udnyttet for at skabe en praktisk og behagelig køreoplevelse.

Sikkerhed i førersædet

Med BYD Dolphin er du sikret en sikker køreoplevelse, der er drevet af intelligent teknologi. Med smarte sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremse, vognbaneassistent, blindvinkelssensor og automatisk opbremsning er Dolphin det perfekte mix mellem praktik og sikkerhed. Hvis du ønsker mere udstyr i din Dolphin, kan du for 15.000 DKK få et udvidet design med blandt andet glastag, trådløs opladning og V2L-adapter.

 

Bygget til flere kørselsbehov

Der er flere gode grunde til, at Dolphin er den ideelle følgesvend til dig, der har brug for et smart og kompakt hverdagskøretøj. Med en acceleration fra 0 – 100 km/t på bare syv sekunder, skal du ikke være bekymret for at gå på kompromis med køreglæden.

Med en rækkevidde på op til 427 kilometer (WLTP), er Dolphin mere end bare en lille bybil. Den lange rækkevidde tillader dig at tage din Dolphin med på længere køreture, uden at du skal bruge for meget tid på at lade op.

Ventetid minimeres yderligere med Dolphins lynhurtige opladning. På blot 29 minutter kan du lade din bil op fra 30-80 % (150 kW), og det betyder, at opladning ikke kommer til at tage meget tid i dit ugentlige skema. Kort sagt kan du med BYD Dolphin være sikker på at få en behagelig, elektrisk køreoplevelse, uanset hvor turen går hen.

En kompakt bil med plads til det hele

Selvom Dolphin er en mindre elbil, betyder det ikke, at du kommer til at mangle plads. Med et bagagerum på hele 430 liter er der masser af plads til alt fra ekstra overtøj til bagage til bilferien, og Dolphin kan derfor sagtens fungere som en mindre familiebil for familien med basale kørselsbehov.

Læs også: Vores guide til den gode kør selv ferie

 

Udforsk flere anmeldelser i vores omfattende blogunivers

Er du nysgerrig på de nyeste modeller fra blandt andet Ford, Tesla og Hyundai? Dyk ned i vores omfattende blogunivers, hvor du finder alt fra spændende anmeldelser af nye bil til dybdegående guides til dig som bilejer. Hos Bilgruppen er det vores mission at give dig alle de bedste tips og nyheder, så du kan få det bedst mulige liv med bil.