Årets varebil 2023 – Alt om VW ID. Buzz Cargo

For anden gang nogensinde kan en elbil nu kalde sig selv vinder af prisen Årets Varebil, sidst dette skete var i 2012, men historien gentager sig i dag, hvor vi stolt kan præsentere vinderen af Årets Varebil 2023 – Volkswagen ID. Buzz Cargo. Denne sejr kommer ikke som nogen overraskelse, da ID. Buzz Cargo allerede har vundet titlen som Årets Personbil samt International Van Of The Year 2023. Det er en anerkendelse af bilens fremragende egenskaber og dens position som førende inden for eldrevne varebiler.

Masser af udstyr

Hvilke krav har du til en moderne varebil til erhvervsmæssig brug? Hvis det er elektrisk drivlinje, tilstrækkelig varerumsvolumen og at den er velegnet til langturskørsel, så har VW ID. Buzz Cargo alt dette samt meget mere. Bilen har mange digitale systemer og en lang række intelligente features, der kan gøre dit arbejdsliv lettere.

Med den innovative ID. Buzz Cargo sendes den nye generation af erhvervsmæssig mobilitet ud på vejene. Den nye ID. Buzz Cargo er rent optisk inspireret af det ikoniske “Rugbrød” og den første fuldt elektrisk konstruerede varebil fra Volkswagen. Resultatet er en effektiv og 100 % elektrisk varebil, der kan klare næsten alle udfordringer i din daglige arbejdsdag.

Masser af plads

Et nytænkt varerum gør ID. Buzz Cargo til en mester, når det gælder lastkapacitet. Et stort varerum kombineret med kompakte mål gør Volkswagen ID. Buzz Cargo klar til at sætte nye standarder for erhvervsmæssig mobilitet. Takket være dens moderne konstruktion af varerummet, imponerer den med plads til to europaller læsset på tværs. I kombination med den store varerumsvolumen på op til 3,9 kubikmeter og den høje nyttelast på 650 kg imponerer ID. Buzz Cargo faktisk over hele linjen.

Der er også rigeligt med plads i det gennemtænkte opbevaringskoncept i cockpittet, hvor du kan opbevare næsten alle de ting, du har brug for i løbet af arbejdsdagen, på en ordentlig og sikker måde – lige fra arbejdshandskerne til tommestokken. Den kraftfulde elektriske drivlinje sikrer, at det uden problemer er muligt at trække en anhænger på op til 1.000 kg med anhængertrækket, der fås som ekstraudstyr. Det gør den nye ID. Buzz Cargo til en ægte “arbejdshest”.

Adgang flere steder

100 % elektrisk for moderne erhvervsmæssig mobilitet. Den nye ID. Buzz Cargo tilbyder moderne mobilitet til næsten alle slags erhverv – også når du ind imellem skal køre længere strækninger. Den elektriske drivlinje i ID. Buzz Cargo giver dig adgang til miljøzoner i de centrale dele af storbyer, hvor der kan være begrænset adgang for biler med forbrændingsmotor. På den måde gør den nye ID. Buzz Cargo din erhvervsmæssige mobilitet endnu mere fleksibel.

Køb brugte varebiler hos Bilgruppen Erhverv Roskilde

Hvis du leder efter den perfekte varebil, så kan du købe den hos Bilgruppen Erhverv Roskilde. Vi har et stort sortiment af brugte biler og varebiler, og vi giver gerne gode råd til, hvordan du finder den perfekte el varebil.