Alt du skal vide om Porsche Taycan

Porsche Taycan er en bil med et innovativt helhedskoncept. Denne Porsche elbil er præget af alle de kendetegn, som altid har været gældende for enhver Porsche, hvilket er ren emotionalitet og maksimal køreglæde.

 

Hvilke modeller kan man købe Porsche Taycan i?

I forhold til Porsche Taycan modeller, så er der bestemt noget for enhver smag. Porsche Taycan kan købes i hele 14 modeller. Der er 3 overordnede modeller kaldet Porsche Taycan, Porsche Taycan Sport Turismo og Porsche Taycan Cross Turismo samt deres undermodeller.

Hvorfor købe en Porsche Taycan?

Porsche Taycan er en elbil som er lavet til bilentusiaster. Bilen er en klassisk Porsche i den forstand, at den giver en maksimal køreglæde grundet dens høje præstation og ydeevne. Designet består af et lavt karosseri med aerodynamiske linjer, der både gør bilen æstetisk pæn og samtidig sørger for, at den kan køre meget hurtigt.

Høj ydeevne

De hurtigste modeller er Turbo, Turbo S, Turbo Sport Turismo og Turbo S Sport Turismo, der alle kan ramme en tophastighed på 260 km/t. Alle modellerne kan køre over 220 km/t, og de modeller med den langsomste acceleration er Taycan og Sport Turismo, som begge kan gå fra 0-100 km/t på 5,4 sekunder, hvilket bestemt ikke er langsomt. De modeller der hurtigst går fra 0-100 km/t er Turbo S og Turbo S Sport Turismo, der begge gør det på blot 2,8 sekunder.

En unik køreoplevelse

Porsche Taycan har bestemt en vild ydeevne, der garanteret får køreglæden frem i enhver bilentusiast. Det sted hvor Porsche Taycan ikke kan måle sig op med konkurrenterne i samme prisklasse er bl.a. på rækkevidde, hvor 507 km er den største, hvis man køber Turbo modellen. Her kan Mercedes EQS fx nå en rækkevidde på helt op til 743 km, hvilket er et væsentligt spring. Accelerationen og topfarten for Mercedes EQS kan dog ikke måle sig med Porsche Taycan, så hvis du søger spænding i kørslen og en følelse af kraft, så kan Taycan være bilen for dig.

Hurtig opladning

Der er intet der kan sætte en stopper for køreglæden som at løbe tør for strøm. Heldigvis er Porsche Taycan hurtig til at lade med en batterikapacitet på 79,2 kWh for standard batteriet og 93,4 kWh for Performancebatteri Plus. Batteriet kan lades med helt op til 270 kWh, hvilket er meget godt. Hvis man vælger at lade ved en hurtiglader med maks ladekapacitet, kan man gå fra 5% til 80% strøm på bare 22,5 minutter. Det er altså bestemt ikke længe man skal fordrive tiden, før man kan komme på vejen igen. Hvis man oplader med 50 kW kan man ramme 100 km rækkevidde på blot 30 minutter, hvilket stadig er flot.

Bilgruppen – Din forhandler af brugte biler i Roskilde

Vi hos Bilgruppen er din lokale forhandler af brugte biler og elbiler i Roskilde. Hvis du er på jagt efter den perfekte bil, og du bor i nærheden af Roskilde, så tag forbi og se vores udvalg af brugte biler og elbiler. Hvis du har spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 81 24 00 eller via kontaktformularen på vores kontaktside.