Tesla Model 3 – Kåret som Årets Brugtbil 2022

Tesla er et bilmærke, som både i Danmark og udlandet er blevet utrolig populært. Og Tesla Model 3 er ingen undtagelse. Som noget unikt er den nu kåret som Årets Brugtbil 2022. Det er første gang, at en elbil vinder den prestigefyldte pris – og det er der helt særlige grunde til.

 

Derfor er Tesla Model 3 at finde som Årets Brugtbil 2022

Der er flere faktorer, der kan spille ind på, at Model 3 er løbet med årets sejr. Tager vi et nærmere kig på brugtbilmarkedet, er der solgt intet mindre end 4500 Model 3’ere, som er brugte – dette i perioden januar til august 2022. Som noget imponerende er dette tal hele fem gange højere end elbilen, Skoda Enyaq, som indtager andenpladsen. Derudover er det også et stort plus, at udbuddet af Tesla’er er højt. Det øger nemlig chancerne for at finde den helt rette Tesla.

Liggetiden på brugtbilmarkedet er omkring 14 dage for en Tesla Model 3. Det er væsentligt hurtigere end gennemsnittet, som for brugte biler generelt er 39 dage. Der er gode penge at spare på at købe en brugt Tesla i forhold til nyprisen, der starter på ca. en halv million kroner for den billigste med en enkelt motor, og det lille batteri. Du kan også få din Tesla Model 3 med to motorer og et såkaldt long range batteri, der giver lang rækkevidde. Du har rig mulighed for at købe en brugt Tesla 3 til gode penge hos Bilgruppen.

Det er også vigtigt at understrege, at Tesla med Model 3 har formået at designe en topmoderne bil, hvor det meste styres fra en stor skærm i midten, mens kabinen er holdt stilren fri for forstyrrende og gammeldags knapper. Samtidig er der mulighed for lynladning og så får du ikke mindst Teslas varemærke: Lynhurtig acceleration, så du altid kommer først fra lyskrydsene. Det er kombineret med, at bilen har overraskende meget plads, både til passagerer og bagage, hvor sidstnævnte kan fyldes i både bagtil og foran.

Årets Brugtbil 2022 – her er resultatet

I Årets Brugtbil 2022 har fem forskellige biler været at finde i finalerunden. Resultatet heraf blev således:

  1. Tesla Model 3 – 2019 til 2020 løb afsted med 145 point.
  2. Kia e-Niro – 2018 til 2020 indtog en andenplads med 110 point.
  3. Skoda Superb – 2015 til 2020 fik med 95 point en tredjeplads.
  4. BMW i3 – 2013 til 2020 endte med 50 point på årets fjerdeplads.
  5. VW Touran – 2015 til 2020 afsluttede på femtepladsen også med 50 point, men da BMW fik flere førstepladser tildelt, fik den fjerdepladsen.

 

Brugtbileksperter og biljournalister står bag kåringen

Det er et hold af bileksperter og motorjournalister, som står bag kåringen af årets brugte bil 2022. Nogle af faktorerne, der spiller ind på deres beslutninger, er alt fra værdi for pengene, holdbarhed og totaløkonomien.

Kåringen består af to runder. Først nomineres fem biler ud af de 25, som der sælges flest af årligt på brugtvognsmarkedet. Dette er vel og mærke for det foregående år. Bilerne der ender i finalerunden, er de fem, som samlet set er nomineret flest gange.

I den sidste del har hvert enkelt jurymedlem mulighed for at give 15 point til deres foretrukne bil, 10 point til andetvalget og fem point til nummer tre. Vinderen er den bil, som løber med flest point.

 

Køb din næste Tesla hos Bilgruppen

Drømmer du om at kunne sætte dig ind i en Tesla? Så har du mulighed for at prøvekøre og købe en række forskellige brugte Tesla’er hos Bilgruppen, Roskilde. Uanset hvad dit valg måtte falde på, så kan du se frem til en uovertruffen køreglæde – og ikke mindst en elbil, der både er fremsynet og moderne.

Hos Bilgruppen i Roskilde hjælper vi dig altid gerne med at finde den Tesla, som måtte leve bedst op til dine ønsker og krav.

[su_button url=”https://www.bilgruppen.dk/brugte-teslaer/” background=”#444;” size=”5″]Se alle brugte Tesla’er her[/su_button]