Skoda Enyaq Coupe RS med aerodynamisk design

Skoda Enyaq Coupe RS IV er Skodas første elektriske RS-model og en Coupé-udgave af Skoda Enyaq. Som RS-model har bilen fået flere kræfter og mere dynamik, og bilens form er designet med henblik på at opnå bedst mulig aerodynamisk effektivitet. Formen og designet sænker vindmodstanden, og giver Coupe RS-modellen en bedre rækkevidde på 520 kilometer fra et 77 kWh stort batteri. Det store batteri kan oplades med op til 135 kW og strømforbrug ved blandet kørsel er 17-18  kWh/100km. Udseende på bilen er udført på en måde,som klæder den store SUV. RS-modellen har fået større kofanger og hjul end den traditionelle Enyaq og en kølergrill som oplyses af 131 LED-lys.

Firehjulstræk og flere kræfter

Coupe RS har firehjulstræk fra to elmotorer med ekstra viklinger, der sikrer en samlet ydelse på 299 hestekræfter. Den fulde effekt på 299 hk opnås dog kun som et overboost, der maksimalt er tilgængeligt i 30 sekunder.

På trods af en vægt på over to ton kan modellen køre fra 0-100 km/t på 6,5 sekunder og har en tophastighed på 180 km/t. De ekstra kræfter gør, at Enyaq Coupe RS kører mere dynamisk end en basisvarianten.

Lydløst komfort

Skoda Enyaq Coupe RS besidder et højt komfortniveau samtidigt med, at den har et lavt støjniveau. Modellen er lidt højere end den traditionelle Enyaq og det gør, at der stadig er rigtig god plads i bilen, på trods af den sportslige Coupeform. Derudover har den et panoramaglastag, som er monteret med en fordybning, der giver god plads til hovedet.

Indvendigt er den udstyret med sportssæder med god sidestøtte og hovedstøtte. Sædet har indstilleligt lændestøtte, varme og memoryfunktion.

Enyaq Coupe RS fås med to forskellige Design selections til kabinen – RS Lounge og RS Suite. I Lounge er sædeindtrækket lavet af atisyn stof og i Suite af perforeret læder.

Skoda RS – Rally Sport

Enyaq Coupe RS har sportsundervogn og Driving mode select, hvor du blandt andet kan vælge: Sport. Batteriet sidder i bunden af bilen, hvilket sænker tyngdepunkter og forbedre vejgrebet. Coupe RS har også et sportsligt tre-eget rat med varme i. Coupe RS kommer med en elektronisk kalibrering af styretøj og undervogn, der er afgørende for, at den kan kaldes en RS.

Batteriet har fået en ME3 softwareopdatering, der giver større effektivitet og længere batterilevetid via varmestyring og monitorering af batteritemperaturen.

Skoda

Hos Bilgruppen i Roskilde kan du finde et stort udvalg af både nye og brugte Skodaer.