el bil

Folk har fået øjnene op for elbilen

Danskerne har i den grad fået øjnene op for de mange fordele og lavere omkostninger ved el- og hybridbiler. Politiken har talt med vores indkøbsdirektør Mikkel Jacobsen, som forklarer hvordan Bilgruppen på kort tid har forvandlet mindst 80% af salget til elbiler og hybridbiler.

Han oplever, at selv de mest hardcore fossilbil-entusiaster går over til elbiler, når først de har prøvet en og set og mærket de kvaliteter, de har. Hos Bilgruppen tager vi ofte en dialog med en kunde, der er i tvivl om fordelene ved en elbil eller hybridbil, hvor sidstnævnte er en bil, der både kører på el og fossile brændstoffer.

Især lydløsheden i en elbil er kunderne fan af – for der er stort set ingen støj i kabinen, og man har en jævn acceleration da der ikke er noget gearskift. En elbil er uden tvivl helt fantastisk at køre i, og hvis du ikke har prøvet det, skal du straks tage en tur forbi Roskilde og få en prøvetur!

[su_button url=”https://politikenadvertorial.dk/art8413297/Folk-har-f%C3%A5et-%C3%B8jnene-op-for-el-bilen” target=”blank” background=”#444;” size=”5″]Læs den fulde artikel lige her[/su_button]