Renault-Zoe

Den perfekte elbil til storbyen

Renault Zoe er en af de bedste elbiler, når det kommer til bykørsel. Læs med herunder, hvor vi opridser nogle af fordelene ved lige præcis denne populære elbil. Måske den skal skrives på ønskelisten i nærmeste fremtid?

 

En moderne elbil

Elbiler er populære som aldrig før, og dette er med god grund. De store bilfabrikanter bliver ved med at udkomme med nye, smarte varianter på markedet. Renault Zoe er en af de biler, der særligt henvender sig til folk, som er bosat i byen.

Bilen har en visuel flot fremtoning, og så er den på én og samme tid både rummelig og lille i størrelsen. Den er utrolig let at parkere i myldretrafikken. Men på trods af dens forholdsvis lille størrelse, så går den altså ikke ned på sikkerheden, hvor den scorer hele 5 stjerner på sikkerhedsbedømmelsen.

 

Den nødvendige indmad samt meget mere til

Renault Zoe er en bil, der besidder alle de egenskaber og ekstraudstyr, som man som bilejer har vænnet sig til gennem årene. Den smarte elbil er udstyret med både klimaanlæg, elektriske opvarmede sæder samt regn- og lyssensorer. Men derudover hjælper den nye Renault Zoe dig også med at køre selve bilen, ved hjælp af gadgets som cruise control, også kaldet fartpilot, der sørger for, du kører en ensartet kørsel og kan tilpasse farten til den forankørende. Derudover er den også udstyret med lane keeping assist, som sikrer, du ikke slingrer ned ad vejene.

Moderne er ét af nøgleordene, når man taler om Renault Zoe. Den har et smart håndfrit nøglekort og en multimediaskærm, der gør det muligt for dig at opvarme bilen effektivt og hurtigt på selv den koldeste vinterdag. Den nye elbil Renault Zoe kan i høj grad forøge din køreglæde. Den har de ting, man forventer af en elbil samt lidt ekstra til den oplevelsesorienterede bilist. Salgspriserne starter fra omtrent 247.000 kr. om frem.

Et økonomisk og miljøvenligt godt køb

Elbilen er altid det miljøvenlige og det fremtidssikrede køb, og køber man en bil som den nye Renault Zoe er man sikret en god og kvalitetshøj bil i mange år. Bilens kvalitet er høj, hvorimod prisen, til sammenligning med flere konkurrenter er relativt lav.

Bilen kan ikke køre helt nær så langt på sin ladning som flere af de dyrere og eksklusive konkurrenter, men Renault Zoe står alligevel til at kunne køre helt op til 393 km på blot en enkelt ladning. Så står du og skal til at købe en elbil, som du hovedsageligt vil bruge til storbyen, er Renault Zoe det geniale match til dig. Du får en flot og kompakt bil, der er til at parkere, du får alt det moderne og lækre tilbehør, som man drømmer om i en ny bil.

Du får alt i alt en kvalitetshøj bil, som har en tilfredsstillende rækkevidde, og ovenikøbet til en ret favorabel pris. Kort sagt er Renault Zoe den perfekte elbil til storbyen. Den er i den grad en anbefaling værd. Hold desuden gerne øje med vores webside, hvor du ofte kan finde brugte Renault Zoe. Vi har en helt side dedikeret til brugte elbiler.