VW-ID4

Anmeldelse: VW ID.4

En VW ID.4 er den bedste kombination af en kraftig SUV og en sportslig elbil med to elektriske motorer. Du er derfor sikret masser af rummelighed, komfort og en god rækkevidde på op til 531 km. Det er derfor heller ikke underligt, at VW ID.4 er Danmarks mest solgte elbil i 2021. Salgsprisen går fra 380.000 kr. og opefter alt efter hvilket variant, du prioriterer.

 

Elektrisk SUV med rummelighed og komfort i højsædet

Med VW ID.4 får du masser af plads til at dække alle dine transportbehov. SUV’en er nemlig udstyret med et stort bagagerum, der har en kapacitet på 543 liter. Som en ekstra bonus har du mulighed for at lægge bagsæderne ned, så volumen kommer helt op på 1.575 liter. Det giver dig en stor fleksibilitet, hvis du ønsker at have muligheden for at kunne transportere større ting i din bil. Netop af den grund er den også et oplagt valg som en familiebil.

 

I kabinens interiør er der også sørget for god benplads til alle passagerer. Designet er moderne og originalt – og samtidig er der tale om et tidløst design og en rummelig, luftig kabine. Instrumentbordet er ligeledes veludført, hvor du både finder en lille skærm foran rettet og en mindre skærm i midten, som skruer yderligere op for køreglæden.

VW ID.4

Sportslig og støjsvag kørsel

Bilen har en tophastighed på 160-180 km/t og kan desuden accelerere fra 0-100 km/t. på 6,2 sekunder. En 135 kW opladning sikrer dig en hurtig og nem opladning i en travl hverdag. Rækkevidden på 531 km gør den egnet både som pendlerbil og en elbil til bykørsel.

Ved kørsel er bilen støjsvag, da Volkswagen i denne variant har formået at reducere vind og dækstøj. Dette øger komforten og køreglæden på flere parametre. Alt i alt er VW ID.4 således en behagelig bil at køre afsted i, som både gælder på de lange og korte ture.

 

Et hav af ekstraudstyr at vælge imellem

Når du bestiller din VW ID.4, kan plukke og udvælge lige netop det ekstraudstyr, der passer bedst til dine behov. Selvom prisen for bilen ligger i en fornuftig ende, løber den hurtigt op, da meget af bilens udstyr skal tilkøbes ved siden af. Derfor er det en god idé at sætte sig grundigt ind i udvalget af ekstraudstyr før køb.

Noget af det ekstraudstyr, du kan vælge imellem, er bl.a. et lækkert panoramatag, som giver mere lys og rummelighed i kabinen. Derudover kan du også finde ekstraudstyr i form af en taleassistent, der kan bruges til både radio, navigation og styring af panoramatag. På den måde kan du bevare dit blik og fokus på vejen og øge sikkerheden i din kørsel.

 

Det er desuden muligt at købe anhængertræk til bilen, så du fortsat kan dyrke dine hobbyer og have campingvognen, kajakken eller traileren med dig bagpå bilen. GTX-modellen kan have op til 1400 kg. anhængertræk og kan derfor anbefales til tungere transport. Til sammenligning kan VW ID.4 Pro-modellen klare 400 kg. mindre.

Alt i alt er det altså lykkedes VW at fremstille en moderne SUV, som imponerer på flere områder. Dette gælder både ift. komforten, designet og ikke mindst køreegenskaberne. Det er således med god grund, at ID.4 blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

 

VW ID.4 elbil