Tesla Model 3 hos Bilgruppen

Anmeldelse: Tesla Model 3

Tesla banede for alvor vejen med deres elbiler – og i dag ser man flere og flere af dem rundt omkring på de danske veje. Og dette er med god grund – der er nemlig tale om en bil, hvor der er fokus på både sikkerhed, design, komfort og ikke mindst miljøet.

Tesla model 3 er en bil, som sælger derudad og hvor populariteten er høj. En mellemstor familiebil, hvor der er nøje tænkt over detaljerne, selv de helt små af dem. Modellen er hurtigt blevet en af de mest solgte biler i verden, og den fås i ikke mindre end tre forskellige varianter – Longe Range, Standard Range og ikke mindst den populære Performance.

Tesla Model 3 hos Bilgruppen

 

De utallige fordele ved Tesla 3

Der er ufattelig mange fordele ved Tesla model 3 – næsten så mange, at der er vanskeligt at udplukke nogle bestemte. Vi har dog gjort vores bedste, og præsenterer dig herunder for en god portion af skønne fordele ved lige præcis denne model fra det amerikanske og eksklusive bilbrand.

 

  • Sikkerheden er i højsædet. I og med at denne model hovedsageligt er en familiebil, så er det naturligvis ekstra vigtigt, at der er fokus på denne store sikkerhed. Bilen har en femstjernet sikkerhedsvurdering og er designet på en facon, som giver den maksimal styrke. Kør sikkert afsted i en Tesla 3.
  • Hvis du er på udkig efter en bil med høj køreglæde og en masse power, så er Tesla model 3 svaret. Bilen kan accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på mellem 3,5– 5,6 sekunder (afhængig af hvilken model, du vælger). Bilen er altså lynhurtig og samtidig let at styre. Som fører skal man derfor være lidt opmærksom på, at man ikke kommer til at køre over fartgrænserne på de lange strækninger, man mærker nemlig ikke farten på samme måde som ved en klassisk benzinbil.
  • Bilen er behagelig at køre i – blandt andet også på grund af dens forholdsvis lave støjniveau. Desuden er brugervenligheden i top, hvor det meste af styringen foregår på den centrale og store skærm ved førersædet, som er nem og overskuelig at bruge. Kabinen er både stilren, enkel og luksuriøs i dens udtryk.

 

VW ID.3 elbil hos Bilgruppen

 

Lang rækkevidde og lækkert design

Rækkevidden er lang med Teslas elbiler. Standard Range har en rækkevidde på 448 km., Performance på 567 km og ikke mindst Long Range på 614 km. Der er altså få begrænsninger, når du har en Tesla 3 i garagen. Du kan slippe alle bekymringerne om utallige af ladninger på den lange køretur, som ellers til tider kan være tilfældet med elbiler.

Tesla Model 3 er meget mere end bare en klassisk elbil, der er tænkt over selv de mindste detaljer, som gør det til en bil i topklasse. Tag en prøvetur i en Tesla model 3, hvor det bemærkelsesværdige lækre design straks vil sprænge dig i øjnene, som Tesla altid er garant for.

 

VW ID.3 elbil hos Bilgruppen

En dyr investering?

Når snakken drejer hen på Tesla, så får man hurtigt accessioner til luksus og høje priser. Denne model kan du fra ny anskaffe dig til omtrent 400.000 (Standard Range). Hav dog i mente, at en elbil ofte kan være en god investering – da du hurtigt vil spare nogle penge pr. antal kørte kilometer i forhold til den klassiske benzin- eller dieselbil.

Generelt er Tesla langt foran konkurrenterne, som kan mærkes i både komfort, køreglæde og teknologi. Sidstnævnte er noget, som man lige skal vænne sig til, da Tesla er én af de bilbrands som netop går forrest med hensyn til teknologien. Du kan styre nærmest alle bilens funktioner fra din smartphone. Det kræver en smule tid at lære bilen at kende helt ud til fingerspidserne, særligt hvis du ikke har haft en elbil før, men efter tilvænningen vil du med garanti nyde dit valg.

Hvis du dog alligevel synes, at det bliver for mange penge, så er der heldigvis gang i brugtbilsmarkedet – også med brugt Tesla 3. Du kan finde flere brugte modeller, som blot har kørt et lavt antal af kilometer. Her hos Bilgruppen kan du finde din nye Tesla model 3 brugt, hvis du vil mangler en elbil til hverdagen.

 

VW ID.3 elbil hos Bilgruppen