Anmeldelse: MG4 Electric

MG4 Electric er en kompakt elbil, der er produceret af den kinesiske bilvirksomhed SAIC Motor. Bilen markedsføres som en prisvenlig og stilfuld løsning for bilister, der ønsker at skifte til elbiler, og den har fået en del tilhængere blandt både miljøbevidste forbrugere og elbils-entusiaster.

 

Imponerende rækkevidde og hurtig opladning

En af de vigtigste styrker ved MG4 Electric er dens rækkevidde, som er vurderet til at være op til 450 kilometer på en enkelt opladning. Det gør den til en af de mest imponerende elbiler inden for rækkevidder i sin klasse og betyder, at den nemt kan klare de fleste daglige ture uden at skulle genoplades. Bilens batteri kan oplades fra 5,0 til 80 procent af kapaciteten på kun 35 minutter ved hjælp af en hurtiglader, hvilket er en stor fordel.

Overraskende ydeevne

Når vi taler om ydeevne, er MG4 Electric overraskende kvik med en 0-100 km-tid på kun 7,9 sekunder. Det skyldes i høj grad det øjeblikkelige moment fra elmotoren, som får den til at føles meget hurtigere, end dens specifikationer antyder. Bilen er også behagelig at køre med en velafstemt affjedring, der gør et godt stykke arbejde med at opsuge ujævnheder og give en jævn kørsel.

 

Rummeligt og stilfuldt interiør

Indvendigt er MG4 Electric rummelig og velindrettet med et moderne og stilfuldt design. Infotainment-systemet er let at bruge og har trådløs Apple CarPlay- og Android Auto-tilslutning som standard. Der er masser af plads til passagererne både foran og bagi, og bagagerummet er af en anstændig størrelse for en bil i denne klasse.

Konkurrencedygtig prisklasse

MG4 er en billig elbil og bliver markedsført for sin konkurrencedygtige pris. Den har samtidigt masser af funktioner, som trådløs opladning, nøglefri adgang, trådløs Apple Carplay/Android Auto, automatisk dæmpning af fjernlyset, LED-lys, navigation og et opvarmet rat, hvilket alt sammen gør denne bil til en fangst, hvis du spørger os.

Og alt dette til en pris på kun lige under 300.000 kroner, hvilket gør den til en yderst attraktiv mulighed for budgetbevidste købere. En mindre Nordic Edition fås til en endnu lavere pris, hvilket giver fremragende værdi for pengene. Begge varianter tilbyder et væld af funktioner til en overkommelig pris.

 

Et solidt valg i segmentet for kompakte elbiler

Hvad er vores dom? MG4 Electric er et solidt valg i segmentet for kompakte elbiler. Den har en imponerende rækkevidde, gode præstationer og et velindrettet interiør, alt sammen til en konkurrencedygtig pris. Husk også, at den blev kåret som Årets Bil i England og blev nummer to herhjemme, netop fordi du får så meget bil og udstyr for pengene. Hvis du er på markedet for en elbil i dette segment, er MG4 Electric bestemt værd at være opmærksom på.

 

Bilgruppen er din forhandler af nyere, brugte biler i Roskilde

Hos Bilgruppen går vi op i tryghed og service og du kan altid finde et stort udvalg af brugte biler til en god pris. Hvis du gerne vil høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål, så kan du kontakte os via tlf. 40 81 24 00 eller via mail: salg@bilgruppen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.