Ford-Mustang

Anmeldelse: Ford Mustang Mach-e

Som en hyldest til Fords gamle, klassiske Mustang-biler lanceres det nyeste skud på stammen: Ford Mustang Mach-e. Der er dog langt imellem de tidligere, klassiske Mustang-biler og Fords nye Mustang Mach-e. Mustang Mach-e-bilen er nemlig Fords første elbil på markedet.

Læs med herunder og bliv klogere på hvad Ford Mustang Mach-e har at tilbyde.

 

Miljøvenlig klassiker

Som med en hver anden elbil, er Ford Mustang Mach-e det miljøvenlige valg. Ved at købe den grønne elbil hjælper man med at spare på naturens ressourcer, og man bidrager til den grønne omstilling.

Udover at man sparer på CO2-udledningen og jordens generelle ressourcer, så sparer man også penge i privatøkonomien, når man køber den eksklusive Ford Mustang Mach-e Selvom elbiler ofte er dyrere end benzin- og/eller dieselbiler, når man står hos sin forhandler og betaler for bilen, ender man oftest med at spare penge på sigt.

 

Rummelig familiebil

Ford Mustang Mach-e er en stor og rummelig familiebil. Der er både god plads på bagsædet til alle børnene samt bagagerummet, hvor der uden problemer kan være flere kufferter samt barnevogn. Som med en hver anden Ford er sikkerheden i top, hvilket gør Ford Mustang Mach-e til et sikkert valg for småbørnsfamilierne.

Der er uden tvivl tale om en rummelig bil, som øger køreglæden hos alle passagererne. Selv midtersædet, der som oftest er den dårligste plads i bilen, er i Ford Mustang Mach-e blevet gjort til en god plads, hvor sædet har samme komfortable udformning som sæderne ved vinduet. Dette gør bilen særligt egnet til en familie med tre børn, eller generelt til folk, der samles om at køre. Så lad batterierne, pak bilen, stræk benene ud og nyd en tur i den eksklusive elbil Ford Mustang Mach-e.

 

Sikker kørsel på vejene

For de fleste bilkøbere er sikker og behagelig kørsel nogle af de vigtigste kvaliteter, de efterspørger, når de leder efter deres kommende bil. Ford Mustang Mach-e ligger særdeles sikkert på vejene, og ved brug af bilens adaptive fartpilot, kan du læne dig længere tilbage i sædet og slappe mere af under din køretur. Den adaptive fartpilot sørger for, at du holder samme tempo, som bilen foran dig. Dette er en ideel funktion for den pendlende bilist.

Udover at Ford Mustang Mach-e leverer en høj ydeevne og komfort, når den kører på vejene, hjælper den også bilisten med at parkere. Bilen har både parkeringssensorer foran og bagved, hvilket gør det langt nemmere at parkere den store bil, selv inde i de trafikerede byer, hvor bilerne holder tæt.

 

Elektroniske gadgets

Jo nyere en bil er, jo flere gadgets er den udstyret med. Ford Mustang Mach-e er fyldt med nye spændende tiltag. Dette gør ikke blot bilen supermoderne, men er også medvirkende til at øge brugervenligheden samt skabelsen af en helstøbt oplevelse.

Vi ser hvordan flere og flere funktioner flyttes over i vores mobiltelefoner – vores sundhedskort, kørekort og dankort. Med den nye Ford Mustang Mach-e kan du også få din bilnøgle ind på din smartphone, således at du kan låse bilen op via et enkelt klik på din telefon. Så på de travle dage kan du komme ud ad døren med kun din mobil i lommen, men stadig have alt med dig.

 

Et stykke af fremtiden er flyttet ind i Fords første elbil. Den har en stor og lækker touchskærm, der automatisk opfanger hvilke apps, du oftest bruger, og bilen sørger selv for, at det så er netop disse apps, der er forrest på skærmen. Generelt er det en avanceret teknologi, der er benyttet i Ford Mustang Mach-e, og denne intelligente teknologi gør, at du som fører af bilen får mest mulig køreglæde, da bilen tilpasser sig dine specifikke behov.

Fænomenalt håndværk

Selvom Ford Mustang Mach-e ikke æstetisk ligner de tidligere og klassiske Mustang-biler, så er det en bil, der har meget at byde på. Som designet afslører, er Ford Mustang Mach-e det nye og moderne tiltag af ikoniske biler i Ford-familien.

Ford har været længe om at lancere en elbil, og det er tydeligt, at de har lært af deres konkurrenters fejl. Det er derfor en helstøbt og gennemtænkt bil, de sender på markedet, og Ford Mach-e er en elbil, der er svær at konkurrere med. Fords elbil-debut er en veludviklet og nøje gennemtænkt bil, der kræser for detaljerne, hvilket giver både føreren og passagerne en god køreoplevelse.