Audi Q4 e-tron hos Bilgruppen

Anmeldelse: Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron: anmeldelse

Audi Q4 e-tron er en stor og kompakt SUV, som kører fremragende på vejene. Bilen er til dig, som går op i lidt ekstra luksus. Generelt er der skruet op for design og komforten ved nyere elbiler – og dette pragteksemplar fra Audi er ingen undtagelse.

Der er god plads i bilen, og du får en optimal kørekomfort. Dette gør at du uden problemer kan køre afsted på lange ture uden ømhed i kroppen. Læn dig tilbage i en AUDI Q4 e-tron og nyd køreturen. Q4 kommer i tre forskellige varianter: Q4 35 e-tron, Q4 40 e-tron og Q4 5+-etron quattro.

 

Audi Q4 e-tron hos Bilgruppen

 

 

Lever op til alle dine krav

Mange kan have en forestilling om, at de skal gå på kompromis på nogle parametre, når de investerer i en elbil. Men dette er langt fra tilfældet med den lækre elbil fra Audi. Denne SUV-model har nemlig en rækkevidde åpå op til 500 km, den lader hurtigt og kan rumme hele fem personer, hvor komforten er i højsædet. Audi Q4 e-tron vil altså uden tvivl kunne leve op til alle de krav, som du burde have til en ny elbil. Den er desuden udstyret med mellem 170 – 300 hestekræfter alt efter hvilken model, du vælger.

Audi er kendt for at være en bil i luksusklassen, og selvom der er tale om en elbil, så er der altså ikke skruet ned på denne front. I denne udgave har de medbragt det klassiske elegante Audi-design og et hav af smarte tekniske funktioner. Bilen har et stilfuldt ydre og en luksuriøs kabine, som Audi er så velkendt for.

Q4 e-tron er desuden en del mere lydløs end deres konkurrenter, som ligeledes er med til at øge den gode køreoplevelse og brugeroplevelsen helt generelt. Der er heller ikke de store støjkilder fra fx hjul og vind, når du kører afsted på motor- og landeveje. Dette giver rig mulighed for at skrue op for det kvalitetsrige lydanlæg fra Sonos, som kan tilkøbes for en merpris – noget, som vi anbefaler her hos Bilgruppen. Hvis du ønsker yderligere ekstraudstyr, så kan Q4 Attitude være et godt bud. Den er udstyret med blandt andet adaptiv fartpilot og bakkamera.

 

 

Effektiv og hurtig opladning

Du kan vælge mellem to motorstørrelser og to batteristørrelser. Et batteri på enten 55 eller 82 kWh. Sidstnævnte version kan lynoplades med op til 125 kWh, hvor det tager mindre end 40 minutter at gå fra fem til 80 procent på batterikapacitet. Denne hurtig opladning er et stort plus, hvis du skal ud på de længere ture, hvor du ikke skal vente længe før du igen kan trille afsted på motorvejen.

Den har en tophastighed på 160 km/t., og kan desuden gå fra 0-100 km/t på blot 8,5 sekunder i Q40 e-tron udgaven.

 

En luksusbil til en overkommelig pris

Dommen på denne bil er altså, at du får utrolig meget værdi for pengene. Audi er velkendt for ikke at være billig – men for omtrent 385.000 kr. kan du få den billigste version af Audi Q4 e-tron. Prisen kan dog hurtigt blive skruet væsentlig op, hvis du vælger ekstraudstyr. Med tilkøb kan du blandt andet få Matrix-LED-forlygter, nøglefri betjening og meget andet. Husk at du altid her hos Bilgruppen kan finde brugte Audi Q4 e-tron – også nogle hvor antal af kørte kilometer er forholdsvis lav.