Anmeldelse af Renault Megane E-Tech

Med Renault Megane E-Tech er den fransk bilproducent tilbage med en elbil, der kan konkurrere med andre elbiler i klassen. Denne Renault elbil kommer med en god rækkevidde, en hurtig ladetid og en god funktionalitet, men desværre har prisen fået et lidt for stort spark opad.

Renault Megane E-Tech er den franske bilproducents flagskib inden for elbiler, og virksomheden har faktisk store ambitioner om at gøre Megane-serien til rene elbiler inden for kun 3 år. Kan denne ambition ses i Renault Megane E-Tech?

 

En godt førstehåndsindtryk

En Renault Megane E-Tech kører solidt, og bilen er pæn at se på både inde og ude. Så langt så godt. Renault Megane E-Tech giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige batteripakker, men selv for den lille pakke skal du punge ud med et godt stykke over 300.000 kr.

Det gøre Renault Megane E-Tech til en ret dyr elbil, hvis der sammenlignes med andre elbiler, som kan det samme. Prisen kan kun til dels retfærdiggøres af bilens lækre interiør, der giver dig masser af moderne teknologi og en komfortabel og indbydende stemning med både træpaneler og el-justerbare forsæder med memory og massagefunktion.

En udmærket rækkevidde og gode lademuligheder

En af fordelene ved Renault Megane E-Tech er, at den kommer med en indbygget 22 kW lader, hvilket er dobbelt så stor ladeeffekt som andre lignende elbiler. Det betyder, at du kan komme videre med en fuldt opladet tank på bare 2-3 timer, hvis du kan finde en oplader, der kan levere 22 kW.

Hvis du er på farten, kan Renault Megane E-Tech oplades med op til 130 kW, hvilket også er ret imponerende.

Derfor er oplademulighederne gode med en Renault Megane E-Tech, men rækkevidden rækker ikke til mere end et ’udmærket’, da du cirka får det samme som i andre elbiler, hvilket er et sted mellem 300-400 km fuldt batteri.

 

Hvad koster en Renault Megane E-Tech?

Den billigste Renault Megane E-Tech koster 330.000 kr., mens hvis du vil have vigtigt udstyr med som eksempelvis adaptiv fartpilot, lander prisen på 360.000 kr. Du kan også vælge topmodellen Iconic til 389.000 kr.

Renault Megane E-Tech er således ikke nogen billig elbil, men du får alligevel en stor portion af kvalitet for pengene såsom førnævnte gode rækkevidde, en hurtig ladetid og en god funktionalitet. Og da modellen har være på markedet i nogle år, har du også gode muligheder for at finde en Renault Megane E-tech brugt til en skarp pris.